miarangsjo

Gott nytt 2012

Så var även nyårsfirandet förbi och det firades traditionellt i slottet med god mat och trevligt sällskap.

Förrätten bestod av ugnspannkaksrulle med champinjonstuvning eller köttfärs till barnen. Huvudrätten var saffranssoppa och potatisbröd och till efterrätt åt vi daimcheescake. Och så en massa godis, chips och dricka.
Barnen röjde runt med skratt och gråt om vartannat. Vid 21 var det tack och godnatt för våra döttrar och de sov sedan hela kvällen. Det spelades spel och pratades hela kvällen och vid tolvslaget gick vi ut och tände tomtebloss. Vi hörde att det smälldes raketer runt omkring men det var så disigt att det gick inte att se något.

I början av oktober tog vi hit en vuxen katt som inte trivdes där den bodde, men det visade sig ganska snart att den inte trivdes här heller och efter bara 2 veckor så försvann den spårlöst och vi trodde att den nog blivit påkörd. Igår visade det sig att katten lever och bor hemma hos en kompis föräldrar. Den flyttade dit i början på november. De kollade öronmärkningen på katten som var lite svår att tyda och fick fram ett nummer och ringde, men det var ju inte dom och så i helgen hade mina vänner kollat katten och fått fram förra ägaren och då kom ju min vän på att det kunde ju vara den katten som vi haft ett tag. Helt otroligt. Den har vandrat ca en mil och så hamnat hos just dom. Så skönt att veta att hon har det bra.

Ställde mig på vågen imorse

1 januari 70,7 kilo

fortsätter uppdatera detta

Har inte heller handlat något så här 11 timmar in på nya året, men idag måste vi åka och handla mat till veckan som kommer. Nyårshelgen är ju kort och imorgon börjar jag kl.6.








Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: