miarangsjo

Sjuk

Har haft ont i halsen i ca 1,5 vecka nu och idag kom febern. På fm tänkte jag att det här fixar jag. Några panodil och sen kör vi, men kroppen ville inte och jag har varit stationerad i soffan hela dagen. Kom iväg och handla iaf. Men det var svettigt med 2 barn och värk i hela kroppen. Fick kasta in handduken och ringa jobbet och sjukanmäla mig, så himla typiskt när man har samtal inbokat. Jag är ju nästan aldrig sjuk. Imorgon ska jag ringa vc och få halsen undersökt så jag inte går och drar på halsfluss, hoppas barnen får vara en stund på förskolan för det är inte lätt att vara sjuk tillsammans med en 2åringoch en 4åring.

campingliv.blogg.se

Imorgon börjar vår campingsäsong följ gärna med på bloggen :) detta år ska jag bli bättre på att skriva :)

Kämpar på...

Kämpar på med träning och kost, började den 23:e april och har gått ner ca 4 kg. Åt bara proteiner första veckan, då var det inte lätt att träna. Sen la jag till grönsaker, så nu går det lättare att träna. Går alltid 30 min på min rast försöker cykla till jobbet när det funkar med barnen. Imorse tog jag bilen och lämna dem på förskolan sen hem och byta till cykel. Inte så miljövänligt kanske, måste skaffa en cykelkärra. Sen är det ju joggandet också. Borde göras mer och fler barnvagnspromenader. Idag jogga jag 4,6 km i älvanspåret. Helt ok!

Johan har börjat läsa i Linköping, YKB. Ska bli lastbilschaufför har han tänkt. Kvällarna blir lite roligare nu när man kan dela på matlagning och underhålla barn.

Annars så känns detta som en lång vecka, men imorgon kväll blir kul då ska vi ha Zumba och god mat på jobbet. Ska bli kul att testa!

Bäversafari

Igår fredag följde vi med gänget på familjefredag i Pingstkyrkan på bäversafari. Några mil utanför Motala svängde vi av på en grusväg mot mörtsjön. Det syntes tydliga spår efter bävrar, träd låg fällda lite huller om buller i närheten av deras bo.

Vi grillade korv och det var väldigt trevligt att umgås med gamla bekanta, var nog 10 år sedan jag var med på aktiviteter i pingst. På väg tillbaka stannade vi och tittade på de nybyggda vindkraftverken i närheten. Otroligt mäktiga byggnadsverk.