miarangsjo

Uppdatering

Söndag morgon, har ställt om klockan, vilket innebar att vår dotter vaknade 5.15 istället för 6.15. Johan gick upp och jag sov 1,5 timme till... gott!!!

Ställde mig på vågen idag och efter lite slarv igår så visade den -1 kilo på 2 veckor. Nu gäller det att ta nya tag. Imorgon är det ny månad också och 19 dagar kvar inte kul att komma till Ullared och handla för 1ooo kronor blir inte mycket julklappar.

1 kg = 1000 kr

Hade tänkt att skriva ett inlägg om förra helgen, men dagarna går och som ni sett har jag bara skrivit början på inlägget och så är det väl med det mesta nu. Allt blir halvfärdigt. Jag vill så mycket, men det går inte, hinner inte.

Jag har ju kämpat en del med min vikt och har ju ett antal kilo kvar som jag inte vill ha. Har provat lite allt möjligt för att motivera mig, men under oktober har det inte fungerat alls, visst har jag tränat, men jag har inte anpassat mitt matintag precis. Så i måndags kom jag på en ny idé. Den 19 november åker jag till Ge-kås och då gäller 1 kilo = 1000 kronor. Så har jag lyckats gå ner 3 kilo så får jag handla för 3000. Johan som annars brukar stötta mig i mina viktnedgångsstrategier sa "då blir det bara kalsonger till mig den här gången". Mamma frågade däremot om jag hade råd med detta och ja det är klart om jag mot förmodan skulle gå ner en massa i vikt så kan jag ju inte handla för dessa pengar. Pengarna är ju mina, så inköpen måste ju ändå anpassas efter min ekonomi.
Tänk om någon ville sponsra mitt projekt så jag slapp stå för pengarna. Får ringa Boris och höra om de inte kan fixa något sådant Biggest loser Ullared.

Så nu får ni heja på mig!

Klädparty i helgen, här får se hur det går. Har lyckats få ihop några gäster, men det var svårare än jag trodde.
Kläderna är ju superfina. Läser du detta och tänker, ja men de kläderna vill jag se så kom hit på lördag kl.15. Obs barn- och damkläder. www.blingo.se

En helg vid Stora Rängen

Så packade vi återigen husvagnen och begav oss till KFUM-gården vid Stora Rängen utanför linköping. Först på plats men inte tillräckligt tidigt för att slippa sätta upp förtältet i mörker. Placerade Vera i husvagnen tillsammans med lite godis och fåret Shaun. Stina fick sitta väl påpälsad i sin matstol ute och titta på oss. Känner att vi fått lite rutin på det här med att sätta upp förtältet nu, lagom till vinterförvaringen.

Framåt kvällen kom tonåringarna med ledare och intog gården. Vi småbarnsföräldrar (läs Mamman) fick gå och lägga oss, medan tonåringarna, ledarna och pappan i familjen satt uppe och tittade på idol, pratade och gillrade musfällor. Det där med mössen är ju en historia för sig, men musskit var det över hela köket när vi kom. Inget vidare att börja plocka fram kvällsmat då.

Barnen sov till 7, det är så skönt att de flesta morgnarna fungerar bra nu och att man får sova... En period gick vi upp 5, men det känns avlägset nu. Fick fram lite frukost på morgonen och framåt lunch dök övriga lägerdeltagare upp. 

Uttråkad

Här har vi sjukstuga just nu... händer inte mycket och jag känner mig grymt uttråkad. Har själv klarat mig ifrån bacillerna. Började med att Stina hade lite feber i onsdags, men trodde det berodde på tanden som var på väg upp. På torsdag vaknade Vera med 39 graders feber. Lite typisk eftersom det var vår bröllopsdag och jag hade planerat en överaskning till Johan. Men mamma kom ändå och tog hand om barnen. Så vid lunchtid drog jag in till mjölby, köpte rosor och klev in på Johans jobb. Han blev riktigt överaskad hade helt glömt bort att det var bröllopsdag. Vi åt lunch på trädgårdsskafferiet i mjölby, jättemysigt ställe och god mat. Sedan var det hem till lilla sjuklingen igen. Febern bara steg och hon var väldigt trött, bara sov och tittade på tv.

På fredagen var Vera något piggare och tjatade sönder mig puh... Johan kom hem från jobbet och hade feber. Typiskt! Genomled mardrömsnatten och hade världens tråkigaste lördag... Idag är det söndag. Vera är så gott som frisk. Idag ska vi åka och handla iaf, utan Johan som fortfarande har feber.

Hoppas ni andra har en roligare helg!

Bilder i en seg blogg

Tänkte berätta om helgen i bilder. En helg går så fort. Denna helg hade vi inget särskilt inplanerat, men lyckades fylla den ändå.



Klart Vera vet att man kan fotografera med mobilen.




Klart man ägnar halva lördagen åt traktorvisning i Vågerstad.




Vera är tygnd när pappa krattar infarten.

Hade fler bilder, men det tog sådan tid att ladda in dem, började med inlägget i måndags så nu är det dags att publicera det.