miarangsjo

Veckans bilder





I tisdags tog vi första promenaden med Stina. Lite kallt om näsan var det allt...






Blöjbyte på systrarna







Första badet




Riktigt skönt!!!




Pappa har gått ut för att hämta tidningen och Vera är snabb med att ta på sig sina skor och springa efter med pappas telefon, men har hon inte glömt något???

Vardag och trasig boxer

Dagarna går fort och består mest i att få rutinerna och allt vardagligt att fungera. Just nu sover båda töserna och då får man passa på att sitta lite vid datorn, annars är Vera på hugget och vill vara med och knappa på datorn. Sömnen har blivit något bättre åtminstone hos stora tjejen. Stina sover väl som bebisar i allmänhet, lite nu och då. Idag har jag ont i magen och ryggen. Eftervärkarna den här gången är inte att leka med samt en trött rygg.

Vi var ute och gick i tisdags hela familjen och det blir nog en promenad idag också. Det snöar och snöar det är nästan ett heltidsjobb att bara hålla undan snön. Vi har fått fina små kort både från posten och tidningsbudet att de önskar bättre skottning. Det är inte lätt när man inte vet när plogbilen kommer och lägger upp ett lass vid vår infart. Dessutom var detta när Johan jobbade, det var mörkt både innan och efter jobbet inte lätt att skotta snö.

Idag har Stina badat för första gången och det syntes att hon tyckte om det. Igår var vi på läkarundersökning, allt såg bra ut och hon hade vänt i vikt och väger nu 3800 gr, bara 70 gr till födelsevikten alltså, men det är inte konstigt som hon äter. Gulheten börjar gå ner och det var inget vi behövde oroa oss för enligt läkaren. Hon är ju så söt i sitt mörka hår och bruna hudfärg.

Vår boxer har gått sönder... så det har bara gått att se inspelade program av "I drömmarnas trädgård", men Vera är lika nöjd ändå. Det är väl Johan och jag som tycker det är lite segt att se Iggel Piggel jaga en boll för femtielfte gången.

Så kom hon äntligen till världen...

Fredagen den 22/1-2010 (Grattis Therese som gissade rätt datum) föddes Stina.

Värkarna startade vid halv ett på natten, de var relativt smärtsamma direkt så det var inget att fundera på. Försökte vila och låg kvar till kl. 3 sedan var det för jobbigt. Gick och gick och gick och värkarna blev allt tätare. Svärmor var redan på plats, då det var planerat att hon skulle vara barnvakt när vi skulle på läkarbesök. Värkarna blev intensivare men inte så täta så jag fick vackert vänta hemma. Åt lunch och bestämde mig sedan för att det var dags att åka in, stod helt enkelt inte ut längre. I bilen in var det helt plötsligt 15 minuter mellan värkarna och jag tänkte att nu blir vi ju hemskickade...

13.10 var vi framme och 16.00 är hon född vår lilla prinsessa. Jag var öppen 8-9 cm, så det var dags att åka in. Tjatade hela tiden om att det inte fick ta för lång tid och det gjorde det ju inte. Fick lustgas som bedövning och barnmorskan fråga efteråt om jag ville ha med den hem. Vart kanske lite för fäst vid den :)

Vid 19 blev vi förflyttade till BB. Stina var vaken till 12 på natten, sen sov vi gott alla tre till 6.30, då var det frukost, läkarundersökning och sedan packade vi ihop och åkte hem. Stannade som traditionen bjuder hos Johans mormor och morfar.

Det var kul att få komma hem till Vera. Hon hade lärt sig säga Stina och såg helt förtjust ut över denna lilla varelse som klampat in i hennes hem. Klappade på huvudet och hade stora bekymmer om henne när hon skrek.
Mamma som tagit över barnvaktandet hade fått sällskap av Matilda som är en mycket stolt moster.

Johan och Vera tog en tur till pulkabacken på eftermiddagen och Stina och jag tog det lite lugnt. På kvällen kom Johans familj och tittade på nykomlingen. Ingen av oss sov väl speciellt bra efter dessa omtumlande dagar, men igår söndag tog vi nya tag och åkte på kalas hos Veras kompis Albin. Vera var överförtjust. Ballonger, glass, fiskdamm och en massa barn att leka med. På kvällen kom Vera och Stinas morbror och kika förbi.

I natt kan man räkna timmarna vi sovit på en hand... Livet som 2-barns förälder har börjat.



Innan vi åker in till förlossningen



På plats, har några tuffa timmar både framför och bakom mig.



men det gick ju ganska snabbt ändå och sen får man fika



och en bebis.. som är skrämmande lik sin storasyster. Hur ska detta gå?



Johan och Stina på BB



Trött mamma och dotter vid frukostbordet



Stina Rangsjö



BF+11

Imorgon är det besök hos banmorska och läkare, förhoppningsvis kan de ge ungen en spark i rumpan eller ja i alla fall lite motivation till att komma ut.. Johan jobbar sista dagen idag sen ska han vara hemma 6 veckor då är det ju nästan vår.. Härligt!!

BF+10

Tur man har Vera som sysselsätter mig. När jag väntade Vera hade värkarna kommit igång på BF+10....

Får tänka så här Ingångsättning-5 istället IS-5

Baka


Jaha den ena efter den andra faller bort från listan. Var precis likadant när jag väntade Vera. Hon föddes på BF+12 och om denna parvel är som sin storasyster så blir det på fredag. Hade ju hoppats att det skulle gå lite fortare men jaja... Ut kommer de ju förr eller senare.

Vad gör man då när man egentligen bara går hemma och väntar och egentligen inte orkar något. Idag har Vera och jag bakat Kärleksmums eller Snoddas eller Mockarutor... Kärt barn har många namn. Man blir lätt lite isolerad här hemma, orkar ju inte åka iväg med Vera får inte in henne i bilen.

Men här kommer bilder på bakandet och lite annat










23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, pojke (Lina)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
12 januari, flicka (Fia)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)
22 januari, .......  (Therese)









I pulkabacken

Fortfarande hemma....

men i natt trodde jag att det var dags, hade extremt ont i magen, satt på toa ett tag och när jag sedan la mig igen kändes det som jag hade värkar, men jag somnade och vaknade utan att ha ont, antagligen bara tarmarna som krånglar. Känns faktiskt läskigt att nu kan det hända när som helst...

Idag har vi beställt tapeter till vårt arbetsrum och köpt färg till Veras rum och till taket. Bara att sätta igång!

Mormor berättade något intressant igår, när brorsan försökte ta reda på hur det var när mamma föddes. De bodde på en gård utanför Rimforsa ca 1,5 mil kurvig och backig grusväg. Mamma föddes i Linköping ja men hur kom hon dit. Jodå hon tog taxi från Rimforsa... Ja, men hur kom du till Rimforsa frågar Matte, "Ja jag cykla väl". Herregud jag kan knappt komma ur sängen och mormor cykla 1,5 mil när det var dags för förlossning. Antingen är jag lat och otränad eller så är detta en historia som blivit värre för varje gång den berättas.

Kanske skulle ta och cykla en sväng...

Idag har Vera åkt pulka för första gången i sitt liv, hon älskade det. Det var lika roligt uppför som nerför (Jag drog henne inte uppför backen). Stod nedanför och höll i kameran istället. Sedan blev det fika hos Johans mormor och morfar.








23 december, flicka (Karl-Erik)

2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, pojke (Lina)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
12 januari, flicka (Fia)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)
22 januari, .......  (Therese

Kalas och magsjuka

Får nog stryka mig själv från listan som det ser ut...

Idag fyller mormor 87 år. Vi var där och fira. Vera åt en tugga av allt som erbjöds... smörgåstårta, kakor, bulle, tårta, godis, frukt osv. Hennes redan tjocka mamma fick där med äta upp resterna av allt, börjar lära mig att inte ta så mycket själv utan bara äta efter henne. Men smörgåstårtan var så himla god att taktiken inte ta något själv för att kunna äta Veras rester sprack direkt...

Brorsan har varit här några dagar och hjälpt mig med Vera, så skönt att inte behöva lyfta och köra vagnen och så leker han gärna med henne också och då får jag lite andhämtning. Tack för hjälpen!!!

Tanken är att mamma ska rycka in som barnvakt om det skulle bli dags för förlossning. Igår fick Matilda magsjuka. Någon magsjuka vill jag inte ha hit. Det får bli Johans föräldrar som får rycka ut. De bor ju lite närmare också om det skulle bli akut.

Horoskop

Johan läste sitt horoskop för mig imorse:

Skytten:
Det är lätt att tappa bort saker, glömma nåt viktigt och komma försent nu! Det mesta går åt skogen.


Hoppas inte det blir förlossning idag, då tappar han väl bort bilnycklarna, glömmer pirogerna och kommer försent till förlossningen....

Och dagarna gick sin gilla gång...

Innan BF i söndags kände jag mig helt frustrerad över graviditeten och tänkte att jag dör om jag måste gå över en enda timme...

Nu vet jag inte vad som hänt. Tar det helt lugnt, inte ett dugg frustrerad trots att livet med 20 extra kilon är aningen jobbigt, särskilt med en 1,5 åring som inte vill sova, äta eller byta blöja och en man som är borta 11 timmar varje veckodag. Fattar inte vad som hänt känns som när BF hade passerat la jag ner och dagarna bara går sin gilla gång...

Blir ju givetvis påmind varje gång någon ringer och säger "Känner du något?" Vad tror dom egentligen... 20 kilo extra, ett 3,5 kilos barn som ska ut genom underlivet inom några dagar. Klart som tusan man känner något..


23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, pojke (Lina)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
12 januari, flicka (Fia)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)

Nytt datum 25:e januari


23 december, flicka (Karl-Erik)

2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, pojke (Lina)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
12 januari, flicka (Fia)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)


Var hos barnmorskan igår och fick en ny tid, den 22:a januari och tid för igångsättning den 25:e. Nytt datum att räkna ner till alltså 12 dagar kvar... lika bra att försöka ställa sig in på att det blir något sån´t. Ungen är väl rädd för kylan.

Idag har våra fd grannar varit här. Jättetrevligt!! De har en pojke i samma ålder som Vera. Det är så kul att se dem tillsammans. Sitter med varsin leksak bredvid varandra och leker så typiskt för denna ålder.

Nä du syrran, nu är du struken!!!

23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, pojke (Lina)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
12 januari, flicka (Fia)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)

Ny BF-tid...

Vågar inte riktigt stryka syrran ännu, fast hon lite kaxigt skrev på sin blogg att hon skulle bli moster idag... Det är ju 1,5 timme kvar.

Idag har mamma varit här, mycket trevligt. Vi städade bort julen och jag började baka kakor, men insåg efter att hon åkt att jag inte hade tillräckligt med florsocker hemma. Bara att ge sig ner till "stan" och handla. Blev en tidning, lite godis och mjölk också. Väl hemma och jag fått av Vera kläderna insåg jag att ryggen ville inte mer. Kunde inte gå i trappen eller ja inte gå alls knappt, men Vera och jag tog oss igenom eftermiddagen. Johan fick skippa styrelsemötet och vara hemma så jag kunde vila. Nu känns ryggen bättre, måste ha vridit till den på något lustigt sätt, är ju lite bök att få in och ut Vera med sina 13 kilo ur bilen.

Imorgon ska jag till MVC, får se vad de har att säga, men det blir väl ny tid nästa vecka...

Istället för att räkna upp dagarna från beräknad födelse, alltså igår så räknar jag ner till den 20:e istället, alltså ny BF-tid 20 januari, 9 dagar kvar :P

Vinterpromenad


Gav oss ut på en kort promenad, vädret var väl inte det bästa men varmare än det varit de senaste dagarna.








Inte lätt att plocka "omma" med stora vantar.


23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, pojke (Lina)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
12 januari, flicka (Fia)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)

Graviditetskalender på familjeliv

Kopierat från familjeliv.se:

Du är på dag 280 av 280. (100%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till beräknad förlossning.

så otroligt mycket man längtar efter den dagen då det står "0 dagar kvar" efter att ha räknat ner i 9 månader är det nu dags att börja räkna upp... suck!

Uppdaterad

23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, pojke (Lina)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
12 januari, flicka (Fia)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)

shopping, -28 grader och brysselkex

23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, pojke (Lina)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)

Nu ska bebisen ut :) Har varit på shoppingtur i storstan (motala) Flugger färg, Mekonomen, Volvo, ÖB, Maxi och ytterligare en bilmekanikaffär har klarats av. Sedan har jag bakat brysselkex, men jag känner inte mer för det.

I natt var det -28 grader här. Tror inte jag upplevt att det varit så kallt någon gång i mitt snart 30-åriga liv. Personligt köldrekord helt enkelt. Bergvärmen pumpar på här inne så det går ingen nöd på oss.

En riktig sovnatt

Nu börjar det närma sig och jag tror mamma ringt 3 gånger idag och lyckats lägga en kommentar om den närstående förlossningen. Ska man höra "känner du något" i 2 veckor till så blir man väl tokig. Samtidigt förstår jag mamma (som egentligen hade andra ärenden när hon ringde). Det är ju hon eller Johans mamma som ska infinna sig här för att ta hand om Vera. Kan ju gå snabbt andra gången har jag hört. Lustigt att det ska gå fortare andra gången när man har mycket mer att styra med innan. Första gången tog det 2,5 dygn från första värken tills Vera var född + att jag gått 12 dagar över tiden så då fanns det tid att förbereda sig minsann. MEN men men ingen blir gladare än jag om detta lilla knyte har lite mer bråttom än sin storasyster.

Måste berätta om denna otroliga natt: Vera somnade kl. 20 och sov till 5 då fick hon välling och hör och häpna hon somnade om och sov till 7. Både Johan och jag gick i ett lyckorus hela förmiddagen och kände oss så utvilade.

Morgonen gick åt till att förbereda inför ett eventuellt strömavbrott. Elen håller visst på att ta slut. Hugga ved och tömma upp vatten. Har varit runt -15 här under dagen, men nu är det -23 hujedanmej. Katterna får vara inne i natt. Sedan har det varit en ganska lugn dag. Vera går runt i sina älskade gummistövlar och river ut grejer och städar på sitt eget vis. Vid lunch råkade hon hälla ut 1,5 liter vatten i köket inte lätt för hennes otympliga mamma att ligga där på alla fyra och skura. Pappalängtan var så stor innan Johan kom hem att hon gick runt och pratade med honom i sin plastmobil.. sen åt vi skinkhamburgare och nu sover hon gott och givetvis hoppas vi på ytterligare en sovnatt.

7/1 och ingen bebis på gång

Vera sover och jag tänkte leta rätt på en bok jag inte läst och börja med. Kan vara bra att ha något att läsa om värkarna kommer igång så man inte behöver gå och räkna minuter i två dygn utan kan ägna sig åt att läsa mellan värkarna istället.

3 dagar kvar till beräknad födelse och inga större tecken på att bebisen är på väg tyvärr. Fast å andra sidan är jag tveksam om jag vil gå igenom en förlossning igen. Tur att man inte har något val. Bara att köra när det väl gäller.

Nu ska slappas i en timme!! Sedan blir det till att trolla fram någon sorts lunch... makaroner och falukorv kanske... eller så ska jag sno en pirog från Johan. Han har nämligen laddat frysen full med piroger inför förlossningen, han åt tydligen för lite förra gången. Man kan bli lite full i skratt när man ser framför sig hur Johan kommer med en kylväska till BB...

23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)

Pris kanske man ska ha också till den som vinner. Vad sägs om en middag i slottet...

Här stryks det...

23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)

Ytterligeare en struken på listan...

4 dagar kvar till beräknad födelse nu.

Johan städar och här sitter jag och skriver, nä nu ska granen ut. Så det så...

Vad tycker ni förresten om färgen i Veras rum?

Måla Veras sovrum och lite nyårsbilder













Fotografering

Läste i tidningen att man inte längre får fotografera privata fester/händelser utan att be dem som blir plåtade om lov. Kommer man att göra det tro? Fråga alla som kommer hit om man får lov att fotografera dem, man får väl hoppas att folk själva kan säga ifrån. Men en sak är säker... jag kommer iaf inte våga/vilja lägga ut något foto här på bloggen utan att vara 100 % säker på att jag har deras tillåtelse. Antagligen blir det väl mest familjebilder i fortsättningen.

Läkarbesök

Idag har jag varit på läkarbesök på grund av smärtor uppe på magen. Fick vänta 30 minuter för att bli undersökt på 5 minuter. Antagligen något muskulärt. Ingen fara för bebis iaf, skönt. Mamma var barnvakt åt Vera och fixade våra gardiner till sovrummet. Måste verkligen skaffa en symaskin.Kan verkligen inte sy, men en raksömn borde jag ju kunna få till. Passade på att åka till maxi efter läkarbesöket, på jakt efter en pulka men de var slut. Sen bar det av till Färgaffären, kollade tapeter till arbetsrummet och färg till Veras rum. Fick en provburk så imorgon blir det måla av när Vera sover.

Annars är det mest väntans tider. Inser att jag är så stor och otymplig nu att jag knappt tar mig ut och än mindre blir det några utflykter med Vera.

Nu får bebisen gärna komma. Kläderna är inlagda i garderoben, vaggan är bäddad och bilbarnstolen tvättad (ej monterad ännu men det ska snart fixas). På onsdag ska vi slänga ut julen. Vill inte ha en barrlös gran att tampas med när jag kommer hem från BB.



På hotellet i norrköping 19 december och jag har inte blivit mindre....

3 januari 2010

23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)

Vera vaknade 3.18 idag och somnade inte om.... Själv har jag varit uppe sedan 5. Vad livet är underbart!
Men igår kväll gick jag iaf och la mig tidigt. Idag ska Johan åka och köpa en bilbarnstol så vi kan köra barn i båda bilarna. Sedan ska vi hem till våra fd grannar, ska bli riktigt trevligt.

Vilket gnäll!!!

Varför släckte jag inte lampan och somnade när Vera somnat? Fördjupade mig i en roman istället och somna inte förrän vid 23. Vera bestämde sig för att det var morgon klockan 4. Den ungen skulle kunna satsa på yrken som tidningsbud eller bagare. Jag ska sova när hon blir tonåring!!

Boken (typ trettio av Lisa Jewell) var bra iaf, läste ut den nu på morgonen medan Vera tittade på I drömmarnas trädgård.

Jag är ingen glad mamma och fru när jag inte sovit mer än 10 timmar på 2 nätter. Jag skulle nog behöva sova 10 timmar per natt istället, men det kanske bara är att vänja sig, snart ska jag ju antagligen amma varannan timme natt som dag....



Listan

23 december, flicka (Karl-Erik)
2 januari, flicka (Veronica och David)
5 januari, pojke (Rikard)
6 januari, flicka (Tova)
8 januari, flicka (Johan)
8 januari, pojke (Lotta)
9 januari, flicka (Matte)
11 januari, pojke (Mårten)
11 januari, flicka (Camilla)
12 januari, flicka (Mirjam)
13 januari, pojke (Anne-Marie)
15 januari, pojke (Mia)
17 januari, pojke (Roger)
18 januari, pojke (en annan Karl-Erik)

Nytt år

Vi klarade oss över nyårs-gränsen, bebisen och jag. Det blir en 10:a!

Hade mysigt nyårsfirande med kompisarna igår. Fungerade jättebra med magen och Vera. Första nyåret i detta hem. Härligt!

Idag är det dagen efter då man äter upp allt godis som är kvar (trots nyårslöfte), plockar undan och ser på film. Nu ska vi se Johan Falk GSI gruppen för särskilda insatser.

GOTT NYTT ÅR!!