miarangsjo

1 år

STOR HÄNDELSE: Idag tog Vera sina första steg. Hon kan stå lull nu (flera sekunder) och plötsligt tog hn två trippande och ostadiga steg mot byrån för att greppa handtagen. Kommer nog ta ett tag innan man kan säga att hon går. Hon kan även åla framåt nu (Ja, jag vet att de flesta barn gör det när de är 5-6 månader).

16 arbetsdagar kvar till semestern. Ska bli så skönt, tycker att det är mycket tjafs på jobbet nu. Tror alla behöver lite ledigt. Jag ska vara ledig 3 dagar nästa vecka ons, tors och fre. Hoppas denna vecka går fort. Idag hade vi sista överinskolningen från andra avdelningen. Alla utvecklinssamtal är gjorda och vi börjar nog alla trappa ner.

Jag och en kompis bestämde att vi skulle simma en gång i veckan, det har vi blivit en gång var tredje vecka ungefär. Men nu har simhallen stängt för säsongen och Vera har ätit upp halva mitt motionskort. Så nu har vi bestämt att vi ska promenera istället. Vi får se hur det går, men nu på torsdag ska det bli av.

Den 4:e fyllde Vera 1 år och självklart tänkte man tillbaka på den dagen hon föddes. En solig dag, med husbygge utanför sjukhusfönstret. Johan visste inte om det var dag eller natt. Ärligt talat så var jag nog tröttare i torsdags än vad jag var samma dag förra året, men då gick man ju på någon sorts hormonkick.
Det var iaf en trevlig dag 1-årsdag. Vera var glad över alla paket särskilt pappret och snöret.



Vera på BB 4:e juni 2008



Grattis Vera 1 år 4:e juni 2009





En grisrosa häst att studsa runt på. Vilgot har bekymmer med paketsnörena.



Bästa sättet att ta sig fram....