miarangsjo

Frågor...

Livet med en snart 4-åring innebär många frågor.
Sitter på toa och Vera sticker in huvudet
- Varför bajsar du?
- Jag var bajsnödig.
- Varför var du bajsnödig?
- Jag har väl ätit.
- Vad har du ätit?
Och så fortsätter det i all evighet.

Så är hon lite dramaqueen också, så om Stina och hon bråkar och Stina drar henne i håret säger Vera hundra gånger.. - Varför gör hon så? - mamma varför gjorde Stina så? Mamma? Mamma? Mamma?

Idag är vi på väg till Matilda för att fira hennes 10-årsdag. Titta på de nya lammen och kaninerna.

Må gott!

Förkylda och feber

Plötsligt förkyld.... Irriterar mig nåt enormt. Var nog ett år sedan sist. Vera var sjuk förra veckan med snor och feber och nu är det min och Stinas tur. Jag har jobbat 3 dagar i april hittills, undrar om man får någon lön då? Inte mycket... Helgen var bra, fint väder på söndagen. Var i kyrkan först, sen drog vi ut husvagnen från förrådet och fikade där och spelade spel. Idag skulle jag cyklat till jobbet, men det var lite mörkt 5:30 så Johan skjutsade. Stina vaknade med feber så Johan fick vabba idag. Jag var med 5åringarna på gympa och överinskolning till skolan idag. Johan kom och hämta mig också, då fick han rycka in och hjälpa oss med datorn och projektorn på jobbet. Har mest suttit i soffan och snorat. Ska snart gå och lägga mig och sova.

Ledig

Jag tog ledigt hela veckan och tänkte fira påsk ordentligt i år. Det är jätteskönt att bara vara hemma ihop med barnen. Imorgon blir det Bill och Bulls lekland. Idag har vi haft trevligt besök av en f.d. kollega och hennes dotter. Sedan åkte vi till borensberg, handlade och hämtade ett paket med min jumpsuit som jag köpt på tradera. Leif fyller år idag, så Vera och jag planterade en växt till honom och till Millan som fyller imorgon köpte vi godis. Det blev mat och tårta och lite utelek. Stina är så förtjust i djur. Hon skulle kunna vara inne hos fåren hela tiden. Men de är inte lika förtjusta. Katterna är också omtyckta. Fick stoppa henne när hon lagt sig på en av katterna. Då klappar hon katten och säger pölåt, pölåt...

Johan skrev upp på c-kortet och klarade det. Gött ett steg klart :)

Helgen kommer bestå av mat, mat och mat. Får se till att hinna motionera lite också. Idag blev det inget och imorgon är Johan också borta hela dagen så det blir väl klättringen på leklandet som får utgöra dagens motion.