miarangsjo

flytt, bvc, sova, jobba och hockey

Här står det still, iaf med flytten. Det blir ingen flytt till helgen och inte nästa helg heller... får se när det blir.
Det är bara så jobbigt att ha halva hemmet i flyttkartonger.

Idag har Vera och Johan varit på BVC, Vera började skrika direkt när hon såg bvc-sköterskan så till slut fick hon gömma sig bakom ett papper för att de skulle kunna prata.

Vera 9 månader
Längd: 72,5 cm
Vikt: 9950 gr
Huvudomfång:45,5

Natten mellan måndag och tisdag denna vecka sov Vera hela natten.. första gången.. tror att det har mycket med att jag slutat amma henne och att jag numera sover i gästrummet. Då kan inte vi väcka varandra. Förra natten vakna hon vid halv 2 och fick ny blöja och välling sen sov hon gott resten av natten.

Jag har haft en jobbig vecka hittills, två sena pass och ett mellan, men imorgon och på fredag slutar jag tidigt (och börjar tidigt).

Snart dags att lägga Vera nu. Johan är på hockey. Jag hoppas faktiskt LHC vinner, trots att inte jag håller på dem så är det mycket värt att få hem en glad gubbe..

Superpappan

Som säkert de flesta förstått av mina tidigare inlägg så har jag nu börjat jobba. 

På mitt arbete är man:
kontorist (har närmare granskat kopiatorn idag och dess funktioner)
skådespelare (Mellan 9.30-10.00 förvandlas jag till Mamma Mu)
städerska (När alla barn gått hem återstår städningen)
sjuksköterska (Plåstra om och prata lugnande)
polis (Trafikpolis får man ofta agera när cyklarna kommer fram, de kör alldeles för fort och visar ingen hänsyn till gångare)
terapuet (Det ska tröstas och medlas)
biolog (Frågor om alla möjliga arter kommer dagligen)

....och visst saknar jag Vera. Kopplar bort det ganska bra på jobbet, men det går fort hem sedan (inga trafikpoliser ivägen då inte)

Johan är superpappan som får Vera att äta, sova, bajsa och kissa på beställning. Han har en egen blogg:

superpappan.blogg.se