miarangsjo

Hösten närmar sig..

I förmiddags när vi klev utanför dörren kände vi en klar och kall luft, hösten är här. Framåt eftermiddagen blev det dock varmare och det gick att njuta av solen när man stod i lä.

Så är denna sommar förbi och jag har redan hunnit arbeta 3 veckor. Hade semester i 5 veckor. Skönt med ledigt och även skönt att komma tillbaka till rutinerna på jobbet. Nu hoppas vi att Johan ska klara sista delen av körkortet och hitta jobb.

På lördag ska jag springa tjejmilen i Stockholm ska bli både kul och nervöst. Har tränat en hel del och hoppas det ska gå bra. Ett orosmoment är mitt ben, har fått ont i benhinnorna, men det har gått bra att springa ändå. Så jag hoppas det gör det då med. Så funderar jag på vad jag behöver ha med mig egentligen. Vi ska åka buss upp och hem samma dag så mat, handduk och ombyteskläder är väl lämpligt! Hoppas bara man kan förvara dessa någonstans.

På torsdag ska jag förhoppningsvis få träffa lilla Alfred, mysigt att få hålla bebis. Har en känsla av att det inom ett halvår/år kommer bli babyboom i min bekantskapskrets, åhh blir ju bäbissugen, men jag har nog gjort min del på den fronten och får njuta av andras istället :-)