miarangsjo

Kommer hem

Kommer hem till ett ganska rörigt hem som tyder på att min man har haft fullt upp idag... ingen är hemma, öppnar datorn och där är bytbil.se uppe. Kanske är han och tittar på en ny bil, vi får väl se. Själv tog jag en sväng ner till huset som vi ska flytta till och kikade på ugnen och spishällen. Blev så fint!! Hämtade några flyttkartonger också, så jag borde verkligen inte sitta här utan sätta fart och packa nu när Vera är borta. Hon är faktiskt inte till så mycket hjälp. Jag packar i och hon packar ur och smakar på alla saker gör hon också.... Vi ses

Söndag

Idag har jag haft söndagsskolan för sista gången, dröjer nog ett tag till nästa gång. Vi pratade om Paulus andra missionsresa och fängelsevistelsen i Filippi. Sedan bar det av mot Johans föräldrar för att inta lunch.

På eftermiddagen kom några vänner förbi, jättetrevligt. De har en dotter som är några månader yngre än Vera och det är så kul att se dem tillsammans..

Imorgon startar en ny arbetsvecka!! Känns alltid lite tungt på söndagskvällen när man har 5 dagar framför sig, men nu är det bara 6 veckor kvar tills jag ska vara hemma på heltid igen.


Renoveringsbilder


Tv-rummet, garderoben är borttagen.


Murstocken är målad och nya tapeter på plats.


Tv-rummet i en annan vinkel.


Nytt golv i Tv-rummet.


Lekrum innan målning


och efter målning


Nu finns det hopp om att vi får ett badrum också.


Groventré/tvättrum är också på gång. Gjorde en snabbtur till IKEA i torsdags och köpte inredning till tvättrummet så snart är det dags att skruva skåp igen.


Sovrummet är klart!!!!


Sovrummet i annan vinkel!!! Såååå fiint


Ordning och reda i uthuset. Johan och Håkan byggde den innersta hyllan idag och den andra har Johan och jag byggt förra helgen.

Här kommer lite andra bilder också....







v. 28, tre månader kvar. Kommer bli stooooor!



Vera hjälper farfar att lasta virke..


...sedan bär det av till Älvan med lasset.