miarangsjo

Trött idag!

Åhh idag är jag så trött, lite småstressad på jobbet och det känns som det mesta blir fel. Dags att ta några djupa andetag. Fokusera på det som är viktigt och gå och lägga mig tidigt på kvällen. Men det är väl lite dagen efter idag. Nu ska jag snart iväg till frisören. Ska bli skönt med lite hårvård och en mer lätthanterlig kalufs...

Så där

Så där nu sover barnen och jag ska endast göra en kort uppdatering. Inget målande idag, blev rätt trött efter 12-timmars arbetspass inkl. föräldramöte och personalmöte och 8 timmar i barngrupp. Hemma 20.15, äta, lägga barn. Nu är det dags att sova. Powerpointpresentationen gick väldigt bra. Arbetslagen för nästa termin är klara. Nu tar vi nästa steg eller går ner för landning inför semestern.

 

renoveringsprojekt

Det går ett tag emellan inläggen, men nu känner jag att det är dags igen, kanske får jag lite mer tid, ork och lust när semestern kommer.

Vi håller på med lite projekt här hemma som jag stolt tänkte visa bilder på:



Ja först har vi lekstugan, glömde ju givetvis ta en bild hur det såg ut innan, men här är en bild under själva rivningen av tapeter.



Vera hjälper till!! Tapetklister överallt!!



Vera och katten Sussi trivs bra i den nyrenoverade lekstugan



Spisen fick flytta ut..

Nästa projekt är följande:



Johan har sågat av benen på den och den är slipad så gott det gick. Efter bilden togs har jag målat den en gång och imorgon hoppas jag hinna måla den en gång till... Vit ska den bli, vår tv-bänk (tvn sitter numera på väggen så man kan ju undra vad bänken ska vara till).

Nu är det strax dags att sova, blir en lång dag på jobbet imorgon. 7.30-20.00, möte med nya föräldrar efter jobbet, då ska powerpointen som jag gjort visas. Bara hoppas tekniken är med oss. Sedan blir det personalmöte och då ska vi förhoppningsvis kunna lösa situationen inför hösten, så man vet var man ska jobba och med vilka.

Har ytterligare en blogg campingliv.blogg.se endast ett inlägg hittills. Men det är också ett semesterprojekt perfekt att sitta i husvagnen och blogga om kvällarna.