miarangsjo

Nu blommar det...

Igår kväll blev jag meddragen på en kväll i en blomsterbutik. Svenska kyrkan i skänninge anordnade en kväll tillsammans med interflora i skänninge.

Hade ingen aning om vad jag gett mig in på. Åkte tillsammans med en kompis och väl där funderade vi på om det var öppet överhuvudtaget, men vi klev på och blev välkomnade. Till att börja med var det bara Fia och jag, sen kom en kvinna till och så en person från kyrkan. De visade hur man gjorde flera arrangemang och buketter. Och trots att detta inte är mitt område så blev jag väldigt inspirerad och när fikat var klart gjorde jag ett litet arrangemang och en bukett av tulpaner (givetvis). Kvällen var lite alla hjärtans dag inspirerad och arrangemangen som butiken gjorde var helt otroligt fina, så maken skulle bara våga komma med en bukett rosor... Nu vill jag ha ett stilig bukett. (Skämt, helst ingen bukett alls då vi har köpstopp).

Idag har jag jobbat 2,5 timme sen hem och byta av Johan, så han fick åka till jobbet. Lite svårt att förstå att det är helg efter en sådan här vecka. Bytte schema med en kollega så nu är jag ledig på måndag, hoppas alla sjukdomar är borta då. Nu är det Stina som har feber och Vera hostar, men har fått bra hostmedicin, den hjälper både mot hosta och ger oss sköna sovmorgnar, innehåller lite morfin..

Och så bilder på min prestation.... haha tur jag inte satsa på floristyrket, men kul var det.





Tulpaner ger vårkänslor, behöver många tulpaner i år känner jag.



Feber

Vera har feber igen det är femte gången sedan mitten på december, så nu tog jag mig i kragen och ringde vårdcentralen och vad säger dem. AVVAKTA, precis vad jag gjort nu de fyra första gångerna hon har feber, men vi avvaktar till imorgon.

Annars är det bra. Vi har haft en bra helg (bortsett från febern). Pappa och Lotta kom hit i lördags och Kenneth och Kerstin titta också förbi på lite fika/mellanmål. Igår kom brorsan och Liselott hit. Stina och Vera fick jättefina pippidräkter av honom och Stina fick en bok av morfar i födelsedagspresent. Helgen kändes lång trots att Johan arbetade på lördagen.

Lovade mig själv att jag skulle ta tag i vikten idag, men det är svårt när man är hemma att intestoppa i sig godsaker. Blir träning ikväll när Johan kommer hem iallafall.