miarangsjo

En helg vid Stora Rängen

Så packade vi återigen husvagnen och begav oss till KFUM-gården vid Stora Rängen utanför linköping. Först på plats men inte tillräckligt tidigt för att slippa sätta upp förtältet i mörker. Placerade Vera i husvagnen tillsammans med lite godis och fåret Shaun. Stina fick sitta väl påpälsad i sin matstol ute och titta på oss. Känner att vi fått lite rutin på det här med att sätta upp förtältet nu, lagom till vinterförvaringen.

Framåt kvällen kom tonåringarna med ledare och intog gården. Vi småbarnsföräldrar (läs Mamman) fick gå och lägga oss, medan tonåringarna, ledarna och pappan i familjen satt uppe och tittade på idol, pratade och gillrade musfällor. Det där med mössen är ju en historia för sig, men musskit var det över hela köket när vi kom. Inget vidare att börja plocka fram kvällsmat då.

Barnen sov till 7, det är så skönt att de flesta morgnarna fungerar bra nu och att man får sova... En period gick vi upp 5, men det känns avlägset nu. Fick fram lite frukost på morgonen och framåt lunch dök övriga lägerdeltagare upp. 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: