miarangsjo

Ett stormigt aprilväder

Jag tror vi håller på att blåsa bort i stormen. Studsmattan tog sig en tur på ett 20-tal meter innan en stor björk satte stopp. Tur vi har lite träd runt tomten, hade inte varit kul att se studsmattan segla iväg över åkern och landa på grannens bil. Båda barnen sov ute när studsmattan tog sig en tur är glad att de inte var i närheten. Lyckades vippa ner den från trädet, men den står nu upp och ner och nätet är trasigt och pinnarna av. Johan har ju ont i ryggen så vi får väl se om vi kan lyckas vända den. 

April är födelsedagarnas månad och imorgon åker vi till mamma för att fira styvfar och styvbror. Igår fyllde pappa och i år fick jag iallafall iväg ett kort från barnen. Blir kul med lite mer ledighet snart så vi kan ses lite oftare. Den 16:e fyller en kompis och den 20:e fyller minsta lillasystern + en kompis.

Var nyss ute och sövde barnen och våren har verkligen slagit till med all kraft. Vi har blåsippor, krokus, snödroppar. Påskliljorna är på väg, syrenhäcken knoppas. Så härligt, om bara stormen kunde lägga sig så man inte behöver vara rädd för att blåsa bort när man går utanför dörren.

Dammsugaren väntar....
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Camilla
skriven :

Och jag har ju fyllt år också!! ;)