miarangsjo

SD i riksdagen, annars en ganska vanlig söndag

Vaknar upp till en solig dag! Kanske borde vara glad. Alliansen vann, nu får de visa vad de går för. Sverigedemokraterna gick in i riksdagen. Inte så konstigt. Ingen av de andra partierna tog tag i invandrarfrågan alls. Då blir det så här!! Nu är det bara se om de andra partierna kan gå över blockgränserna för att sätta stopp för SD, för de har inga sunda åskter. Troligtvis sitter det så hårt inne det här med rött och blått att de inte ens kan göra det för att stoppa främlingsfientligheten. Å andra sidan så är SD ett litet parti precis som Ny demokrati var. De kommer inte kunna fylla sina platser i kommunen vilket är lika med att de inte kan rösta och göra sin röst hörd. Då är de borta om 4 år igen. Tills dess måste vi vara vaksamma på deras åsikter. Jag ska iaf läsa på vad det är de står för. Kunskap är makt!

Annars då? Igår var vi på Gudstjänst för alla åldrar, sopplunch i kyrkan, perfekt, då slapp vi laga lunch. Röstade och städade lite innan Johanna och Sandra kom över på lite fika, smidigt med vänner som själva tar med fikat.

Nu har Johan stuckit iväg till tippen, med lite bråte från taket. Kanske ska fixa fram lite frukost tills han kommer hem. I eftermiddag kommer Maria och Siri, ska bli kul. Hoppas tjejerna kan komma överens och inte bara tjatar om "Det är min, det är min" Vera är inne i en sådan period just nu. Svårt att förklara att man bara lånar ut sakerna en stund.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: