miarangsjo

Helg

Det är väl otroligt.. Förra veckan var jag på gympa 1 timme, step-up 1 timme samt simmade 1 km. Höll upp med godsaker under veckodagarna och åt ytterst lite gott under helgen. Hade ökat 3 hekto i vikt denna vecka. Är det inte typiskt när man anstränger sig. Så nu tar vi nya tag igen. Ny vecka, gympa ikväll.

Vintern är här imorse var det -6 grader och jag kör fortfarande på sommardäck. Men idag ska Johan lämna in de gamla vinterdäcken så i år blir det nya fräscha däck. Volvon ska in på service denna månad. Passaten läcker vatten, så den måste in på reparation. Det är dyrt med bilar. Kanske får vi några kronor för golfen som äntligen är ute för försäljning. Fin lack, men icke körbar. Så mycket tid man lagt på den bilen, så bara slutar den fungera.

Helgen har varit toppen. På lördagsförmiddagen åkte jag och barnen in till stadsparken. Där träffa vi Millan, Vilgot och Matilda. Barnen hade riktigt roligt tillsammans när de väl kom igång. Under tiden rev Johan och en kompis byggställningen som vi har haft till taket. Huset känns naket men uj så fint det blev. Så skönt att få bort byggnadsställningen som stått där i 3 månader nu. Eftermiddagen gick åt till att packa på virke på kärrorna sedan köra hem det till Johans föräldrar och bror med virket. På söndagen röjde vi lite i trädgården och sedan åkte vi till motala och hämtade brorsan och sedan var det av mot Degerön. Söndagsmiddag med Dessert. Kurragömma och prat, en mycket trevlig söndag som avslutades med ett besök på Ica Maxi i vanlig ordning. Söndagkvällar är bästa tiden att handla, knappt något folk alls.

Idag verkar det inte hända så mycket, får se om jag kan få Vera att sova middag snart. Det är inte alla dagar det fungerar. Skulle behöva spackla lite och det är inte lätt att göra tillsammans med henne.


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 pappa..
skriven :

men Mia då, du bygger muskler och det är tyngre än fett...kram