miarangsjo

Babysim

Idag har Vera och jag varit på babysim för första gången. Det var första gången Vera var i simhallen. Vi kom i god tid så vi behövde inte stressa det var skönt. Tyvärr höll de på att ordna något elektriskt fel så det spran en massa el-gubbar inne på damernas, så vi fick byta om inne på romerska. Det gick bra. Vera var på bra humör. Väl inne vid lilla bassängen satte vi oss på en stol och vänta. Väntan blev nog lite lång för Vera. Något skrämde henne därinne för hon blev riktigt ledsen. Det ekar ju lite i en simhall så alla ljud var nog lite skrämmande.

Eftersom vi inte varit där tidigare fick vi lite information innan vi gick ner i vattnet. Vera var rädd och ledsen, men de hade lite leksaker i vattnet och vi höll oss lite för oss själva till att börja med.
När de andra samlades i en ring och började sjunga blev Vera lite gladare. Efter en stund gick det riktigt bra och hon plaskade lite i vattnet som hon gör i badbaljan här hemma. Vi gick upp medan humöret var bra för att bilden av besöket skulle vara positiv. Inne i duschrummet gick det väl sådär. Kallt och blöt, dessutom kissade hon ner handuken så det var bara att hämta en ny i skåpet. Min egenduschning blev väldigt snabb. Duscha kan man ju göra i lugn och ro hemma vid ett senare tillfälle. Tillslut fick vi iallafall på oss våra kläder och åkte hem. Vera somnade som vanligt i bilen.

Slutsats: Mycket bök för 15-20 minuters badande.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: